• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Нови изглед интернет странице Градске развојне агенције
Нови изглед интернет странице Градске развојне агенције PDF верзија   Верзија за штампу

Градска развојна агенција пустила је у рад нову интернет страницу. Страница је конципирана тако да су одређене главне циљне групе којима се агенција обраћа, а то су: предузетници, домаћи и страин инвеститори, старт-ап предузећа, као и други грађани који се информишу путем интернет странице Градске развојне агенције. 

- Током израде нове интернет странице вођени смо принципима једноставног и модерног изгледа.  Интернет страница је прилагођена осталим мулитимедијалним уређајима, те повезана са више друштвених мрежа и база, а све ради лакше и брже комуникације са крајњим корисницима. Поред наведених новина, предвидјели смо да интернет страница има анкету, њузлетер, блог и да се садржај може погледати на више језика. Наравно, поред свих ових значајних измјена, наша страница и даље прати све стандарде предвиђене BFC серификатом о повољном пословном окружењу – кажу у Градској развојној агенцији.

Интернет адреса Градске развојне агенције је остала иста, а како изгледа нова страница можете погледати на  www.cidea.org

Градска управа града Бањa Лукa © 2008