• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Press / Саопштења
Саопштења PDF верзија   Верзија за штампу
19. јул
Сљедеће седмице радови на мосту у Српским топлицама

Крајем сљедеће седмице, односно у петак 28. јула, планирано је да почну радови на инвестиционом одржавању моста преко ријеке Врбас у Српским топлицама.

И поред тога што је саобраћај у граду отежан због обуставе саобраћаја преко Зеленог моста и преусмјеравања саобраћаја на околне мостове, радови ће се морати извршити како се и овај мост не би довео у стање које не обезбјеђује безбједан прелазак преко моста.

Свјесни у потпуности чињенице да ће радови довести до ометања саобраћаја, одржан је састанак са извођачем радова и постигнут је договор да се приступи припремним радовима, те да се с радовима на самом мосту започне у задњи петак у мјесецу јулу када је најмање саобраћаја, да се ради од 7.00 ујутро све до 20.00 часова навече, те да се цјелокупни радови заврше у року од три до четири дана.

Моле се становништво и возачи за разумијевање због новог режима одвијања саобраћаја у зони моста у Српским топлицама, који би на снагу требало да ступи крајем сљедеће седмице.

3. јул
Дезинсекција комараца 6. и 7. јула
Стручни тимови предузећа за санитарно-еколошку заштиту „Еко-бел“ ће у четвртак, 6. јула, у термину од 20.00 до 23.00 часа и у петак, 7. јула, од 4.30 до 6.30 часова, извршити систематску дезинсекцију комараца са земље на подручју града Бање Луке – саопштено је из „Еко-бела“.

Како је најављено, дезинсекција ће обухватити третман одраслих форми комараца, као и третман ларви.

Уколико временске прилике не буду повољне, дезинсекција ће бити помјерена, а грађани ће о томе бити благовремено  обавијештени.
Саопштења из марта 2017. године

Саопштења из фебруара 2017. године

Саопштења из јануара 2017. године

 

САОПШТЕЊА ИЗ 2016. САОПШТЕЊА ИЗ 2015.

 

Градска управа града Бањa Лукa © 2008