• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Саша Чудић изабран за потпредсједника Скупштине Града
Саша Чудић изабран за потпредсједника Скупштине Града PDF верзија   Верзија за штампу

Одборник из реда националних мањина, Саша Чудић, др техничких наука - изабран је данас за потпредсједника Скупштине града Бања Лука. По избору на данашњој седмој сједници Градског парламента, Чудић је положио свечану заклетву.

Колегијум Скупштине Града је у паузи засједања, донио одлуку да се са данашњег дневног реда повуче Приједлог Етичког кодекса Скупштине Града.
Одборници Зоран Талић и Татјана Чичић-Оџаковић обавијестили су Скупштину Града да ће у наредном периоду дјеловати као независни одборници.

На овој седмој сједници Градског парламента, која је у току ,одборници ће, између осталог, разматрати Приједлог одлуке о измјенама одлуке о пословним зградама, пословним просторијама и гаражама у власништву Града.
На дневном реду су и Приједлог етичког кодекса Скупштине Града, приједлози календара културних, туристичких и осталих манифестација Града Бања Лука за 2017. годину и календара спортских манифестација Града Бања Лука за 2017. годину, те приједлози два програма, и то суфинансирања културно-умјетничког аматеризма, књижевног стваралаштва, програма и пројеката у области културе и туризма и финансирања спорта и физичке културе града Бања Лука за 2017. годину. Одборници ће се изјаснити и о приједлозима одлука о утврђивању основице за обрачун ренте, о додјели јавне површине ради привременог заузимања, те о утврђивању статуса удружења од интереса за град. Биће разматран и читав сет питања из области просторног уређења, као и више кадровских питања. На овој фебруарској сједници је и Информација о стању безбједности на подручју града Бања Лука за 2016. годину.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008