• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Девета сједница Скупштине Града 5. априла – 35 тачака на дневном реду
Девета сједница Скупштине Града 5. априла – 35 тачака на дневном реду PDF верзија   Верзија за штампу

Девета сједница Скупштине града Бања Лука биће одржана 5. априла, са почетком у 10 часова. На овом засједању, одборници ће разматрати 35 тачака дневног реда. Одлучио је ово Колегијум Скупштине на данашњој сједници.

Градски парламент на деветом засједању требало би да разматра приједлоге одлука о утврђивању симбола Града Бања Лука, о наградама и признањима поводом 22. априла – Дана града, као и Приједлог одлуке о просјечним јединичним цијенама радова комуналне и друге јавне инфраструктуре и уређења јавних површина.

Пред одборницима ће се наћи Извјештај о раду градоначелника и Градске управе за 2016. годину, као и извјештаји о пословању у прошлој години јавних установа: Дом здравља, Бански двор Културни центар и Спортски центар „Борик“.

На дневном реду су и извјештаји о реализацији годишњег календара спортских манифестација Града Бања Лука за 2016. годину и програма финансирања спорта и физичке културе Града Лука за 2016. годину. Информација о раду Правобранилаштва РС, сједиште замјеника Бања Лука за 2016. годину, као и више кадровских и питања из области просторног уређења - такође би требало да се нађу на деветој сједници Скупштине.

Колегијум је данас разматрао и извјештај Комисије за акредитације са приједлогом субјеката за додјелу акредитација по радним тијелима и Информацију о раду радних тијела. На данашњој сједници, Колегијум је формирао комисију са задатком да се усагласе у вези са садржајем Етичког кодекса Скупштине града Бања Лука.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008