• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Отворено новоизграђено дјечије игралиште у Парку Младен Стојановић
Отворено новоизграђено дјечије игралиште у Парку Младен Стојановић PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић и представници компаније "Млијекопродукт", свечано су отворили новоизграђено дјечије игралиште у Парку Младен Стојановић.

Ово је прво игралиште донирано од „Млијекопродукта“ у оквиру велике акције Градске управе и друштвено одговорних компанија.

-Већ сутра за наше најмлађе становнике ставићемо у употребу и ново игралиште у насељу Борик, у близини ОШ „Бранко Ћопић“, а које је изградила компанија „Микрофин“ – рекао је градоначелник Радојичић и најавио потписивање нових уговора за изградњу и обнову дјечијих игралишта.

Градоначелник Радојичић је захвалио компанији „Млијекопродукт“ што су „пробили лед“ у овој акцији и први направили игралиште.

-Ово је локација гдје се окупља много дјеце и игралиште је управо њима и њиховим родитељима на радост – казао је градоначелник, истичући да је још отворено око дведесетак локација за које се могу јавити све друге компаније које желе најмлађим Бањалучанима да поклоне игралишта.

Маркетинг менаџер компаније „Млијекопродукт“, Владо Сандић казао је да су као друштвено одговорна компанија - радо прихватили позив Града за учешће у пројекту.
-И ево данас отварамо модерно опремљено „Моја кравица игралиште“ – закључио је Сандић.

Иначе, у овој великој акцији изградње дјечијих игралишта, коју је покренуо градоначелник Радојичић - Град са своје стране обезбјеђује локације док ће друштвено одговорне компаније, уз асистенцију градских власти, самостално изабрати пројекат и извођаче, те, напослијетку, градити игралишта или донирати средства за њихово подизање или реконструкцију.

 

Градска управа града Бањa Лукa © 2008