• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Градоначелник Радојичић уручио признање побједнику бициклистичке трке Италијану Николи Гафуринију
Градоначелник Радојичић уручио признање побједнику бициклистичке трке Италијану Николи Гафуринију PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, уручио је признање побједнику данашње етапе Међународне бициклистичке трке "Београд-Бањалука", од Теслића до Бањалуке, возачу италијанске екипе Санђемини Николи Гафуринију. 

Другопласирани у данашњој трци био је такође Италијан Паоло Тоти, а треће мјесто припало је репрезентативцу Србије Душану Рајовићу. 

-Бициклистичка трка Београд – Бања Лука је традиционално дио програма обиљежавања Дана града, с тим да је ове године помјерена за седам дана и, практично, овом трком, ми завршавамо тај програм. Ово је велики међународни догађај који има своје мјесто у календару Међународне бициклистичке федерације и нама је важно да трка промовише наш град на различите начине. Град Бања Лука подржава ову међународну спортску манифестацију и вјерујемо да ће у будућности направити још један корак напријед – рекао је градоначелник Игор Радојичић.

Међународна бициклистичка трка "Београд-Бањалука" старотовала је јуче из Београда. Прву етапу бициклисти су возили јуче до Бијељине, а другу данас од Теслића до Бањалуке. 

Трка од Теслића до Бањалуке уједно је бодована и за првенство Балкана, и у тој конкуренцији Рајовић је био најбољи. 

У 11. међународној бициклистичкој трци “Београд–Бањалука” учествовало је око 170 бициклиста из двадесетак земаља свијета. Организатор је Бициклистички клуб БСК из Бање Луке.

Град Бања Лука је подржао бициклистичку трку "Београд–Бањалука", а она се налази и у годишњем календару спортских манифестација


Градска управа града Бањa Лукa © 2008