• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Сусрети са представницима АК "Бања Лука" и БК "Славија"
Сусрети са представницима АК "Бања Лука" и БК "Славија" PDF верзија   Верзија за штампу

Вршилац дужности начелника Одјељења за образовање, здравство, омладину и спорт Драган Бањац са сарадницима одржао је данас одвојене састанке са представницима Атлетског клуба „Бања Лука“ и Боксерског клуба „Славија“.

На састанку са делегацијом АК „Бања Лука“ - разматран је захтјев клуба у вези са трајним рјешавањем смјештаја клуба на Градском стадиону и санацији атлетске стазе, као и о организацији Атлетског митинга.

Предсједник клуба Момир Трубајац, тренери Радисавка Рачић и Горан Панић упознали су предстванике Одјељења са резутатима клуба и бројем чланова, који прелази цифру од 150 дјеце у свим узрасним категоријама.

Током пријема за ново руководство БК „Славија“, говорено је о плановима клуба у наредном периоду.

Састанку су присуствовали директор клуба Душко Бјелинић, предсједник управног одбора Предраг Згоњанин и почасни председник Драган Батар. Представници клуба су посебан акценат ставили на проблеме спортске инфраструктуре.

Такође представници клуба су упознали представнике Одјељења са резултатима у Регионалној лиги и са радом у клубу, који се односи на млађе категорије који представљају понос клуба.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008