• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Пријем за Раденка Савановића - освајача медаља на Зимским специјалним Олимпијским играма
Пријем за Раденка Савановића - освајача медаља на Зимским специјалним Олимпијским играма PDF верзија   Верзија за штампу

Поводом освајања сребрне и бронзане медаље на недавно одржаним Зимским специјалним Олимпијским играма у Аустрији, замјеник градоначелника Бање Луке Срђан Амиџић примио је данас Раденка Савановића који је, као члан Клуба специјалних спортова Бања Лука, наступао за репрезентацију БиХ у нордијском скијању.
Савановић је наступао у дисциплинама 1.000 m крос кантри гдје је освојио бронзану медаљу и у дисциплини 500 m крос кантри у којој је освојио сребрну медаљу.

Замјеник градоначелника честитао му је на освојеним одличјима и пожелио много спортског успјеха у његовом будућем раду и дјеловању.

Осим Савановића, свечаном пријему присуствовала је и Када Делић-Селимовић, извршни директор Специјалне олимпијаде БиХ, Огњен Гламочанин, предсједник Клуба специјалних спортова Бања Лука и тренер специјалне репрезентације БиХ у алпском скијању и Горан Нинковић, потпредсједник Клуба специјалних спортова Бања Лука.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008