• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Друго обавјештење за јавност о излагању планова на јавни увид
Друго обавјештење за јавност о излагању планова на јавни увид PDF верзија   Верзија за штампу

Oдјељење за просторно уређење даје друго обавјештење за јавност о томе да су, у времену од 26. априла до 26. маја 2017. године, на јавном увиду сљедећи регулациони планови:
 
1. Нацрт измјене дијела РП Паприковац-Петрићевац – зона Б

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази између улица Бранислава Нушића, Зоре Ковачевић, Купрешке и Љубијских рудара, површине 2,53 ха, и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа Урбис центар Бања Лука - Булевар војводе Степе Степановића бр.101а, у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама Мјесне заједнице Петрићевац, сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова.

2. Нацрт измјене дјела РП „Југ 1“ у Бањој Луци

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази између улица Мајке Југовића, Булевара војводе Степе Степановића, Мачванске и ријеке Врбас, површине 4,77 ха, и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа Урбис центар Бања Лука - Булевар војводе Степе Степановића бр.101а, у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама Мјесне заједнице Обилићево 1, сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова.

3. Нацрт измјене дијела РП привредног комплекса „Медено поље“

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази између улица Вељка Млађеновића, Булевара војводе Степе Степановића и жељезничке пруге Суња-Добој, а односи се на к.ч.бр.95/1, 95/2 и дијелове к.ч.бр. 95/3 и 2475/1 к.о. БЛ 5(н.п.), површине 10,32 ха и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа Routing -  Бања Лука - Улица Првог крајишког корпуса бр.16, у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама Мјесне заједнице Ада, сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова. 

За вријеме трајања јавног увида, све до 26. маја 2017. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на наведене нацрте, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрти бити изложени, или доставити у форми дописа Градској управи Града Бања Лука – Одјељењу за просторно уређење.

Нацрти планова су објављени и на овој интернет страници.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008