• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Промовисана поштанска марка поводом XX Театар феста
Промовисана поштанска марка поводом XX Театар феста PDF верзија   Верзија за штампу

На конференцији за медије одржаној у Народном позоришту Републике Српске, данас је јавности представљена поштанска марка, коју су Поште Српске издале у част двадесете годишњице Театар феста „Петар Кочић“. 

Директор НПРС, Ненад Новаковић је изразио своје задовољство што је Театар фест „Петар Кочић“ добио своју поштанску марку, и захвалио се Поштама Српске, које су препознале Театар фест „Петар Кочић“ као једну од најзначајнијих културних манифестација на нашим просторима. Директор НПРС је нагласио да је Театар фест спреман да почне, и позвао све који то могу и желе, да дођу и погледају представе на Фестивалу, укључујући и праизведбу представе НПРС „ШВАЈЦАРСКА“, којом ће Фестивал званично бити отворен.

Директор Пошта Српске, Јасминка Кривокућа је упутила честитке Народном позоришту РС и Театар фесту на двадесет година постојања. Кривокућа је истакла да Поште Српске увијек прате значајне културне, умјетничке и остале догађаје и додала да су идејно рјешење поштанске марке заједничким снагама урадили графички дизајнер Пошта Српске Божидар Дошеновић, и графички дизајнер НПРС Данијела Ђукић.

Иначе, овогодишњи Театар фест "Петар Кочић" биће одржан од 17. до 24. маја.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008