• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Почела санација лифта за лица са инвалидитетом
Почела санација лифта за лица са инвалидитетом PDF верзија   Верзија за штампу

Санација лифта за лица са инвалидитетом на Тргу Крајине почела је данас, а како би бар донекле био заштићен од вандала, послије стављања у функцију – биће постављен и видео надзор.

Санација је планирана овогодишњим Програмом заједничке комуналне потрошње, и у склопу радова биће извршена комплетна санација кабине, замјена електро-инсталација и расвјетних тијела, чишћење инокса, санација механизма са сајлама и други радови.

-Лифт на Тргу Крајине смо у више наврата санирали, јер су га несавјесни појединци уништавали. Знамо колико је важан нашим суграђанима који имају потешкоћа са кретањем, па смо га и ове године уврстили у наше програме и почетком године расписали јавну набавку за избор извођача радова – рекао је вршилац дужности начелника Одјељења за комуналне послове, Петар Билчар.

За санацију лифта биће утрошено око пет хиљада КМ, а радове ће да изведе предузеће „Дуо лифт“ д.о.о. из Бање Луке. Завршетак истих је планиран у року од 15 дана.

И овим путем, апелујемо на суграђане да заједно чувамо имовину Града,  а сва евентуална запажања о оштећењима или кваровима могу да пријаве путем телефона 051/244-593.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008