• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Обустава саобраћаја у петак у вечерњим часовима
Обустава саобраћаја у петак у вечерњим часовима PDF верзија   Верзија за штампу

Због одржавања концерта поводом Дана Европе на Тргу Крајине, у петак, 12. маја 2017. године, у времену од  20.00 часова до 01.00 час иза поноћи у суботу 13. маја, привремено ће бити обустављен саобраћај у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Булевара цара Душана до Улице Милана Тепића.

За вријеме обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Улице Милана Тепића, из смјера југа, извршиће се преусмјеравање аутобуса у Булевар цара Душана, те у улице Книнску, Видовданску, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

На линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Улице Милана Тепића до Булевара цара Душана, из смјера сјевера, извршиће се преусмјеравање аутобуса у Улицу Милана Тепића, за линије које саобраћају према југу у Книнску улицу, Булевар Цара Душана и даље постојећом трасом, а за линије које саобраћају према сјеверу у Видовданску улицу, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008