• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Резултати јавног позива за суфинансирање пројеката омладинских и организација за младе
Резултати јавног позива за суфинансирање пројеката омладинских и организација за младе PDF верзија   Верзија за штампу

Комисија за одабир пројеката омладинских организација и организација по јавном позиву, разматрала је и подржала пет пројеката, који ће бити суфинансирани из буџета у овој години, у укупном износу од 23.845 КМ.

Са изабраним омладинским организацијама и организацијама за младе, који ће реализовати предложене пројекте, биће закључени уговори.

-Износи средстава одређени за подршку изабраним пројектима су у складу са оствареним бројем бодова који се уносе у збирну табелу. Омладинске организације и организације за младе чији ће пројекти бити суфинансирани средствима из Буџета Града Бања Лука у 2017. години, дужне су да Одјељењу за образовање, здравство, омладину и спорт у року од 30 дана, од дана реализације пројекта доставе наративни и финансијски извјештај на прописаним обрасцима број 3, 3а) и 3б) – навели су из надлежног Одјељења.
   
Иначе, на Јавни позив за пријаву пројеката омладинских организација и организација за младе, који ће се суфинансирати из Буџета Града Бања Лука у 2017. години, конкурисало је девет организација са својим пројектима.

Резултате јавног позива погледајте овдје.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008