• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Градоначелнику Радојичићу награда за локалног лидера године у БиХ
Градоначелнику Радојичићу награда за локалног лидера године у БиХ PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић добио је синоћ у Мостару награду "Вечерњаков печат" за локалног лидера године у БиХ. Радојичић је рекао да долази из прелијепог града Бањалуке, гдје са сарадницима настоји да грађанима обезбиједи да живе у отвореном и лијепом граду.

Додао је да то и јесте задатак политике и да се тако треба живјети у свим градовима.

Градоначелник Радојичић истакао је да је ово велико признање, те да је препознат одређен резултат постигнут у 2016. години, не само на локалним изборима већ и све оно што је нова градска администрација покренула у протеклим мјесецима.

-Ово је признање и свим мојим сарадницима, који у протеклим мјесецима напорно раде на низу пројеката. У овом моменту, формирано је преко 35 пројектних тимова на различитим пословима – нагласио је Радојичић.

Према његовим ријечима, овог љета и јесени у Бањој Луци слиједи реализација неколико капиталних пројеката, попут градње нове топлане, једне спортске дворане, наставак радова на дјечијим игралиштима и на изградњи водовода Црно врело, те многи други пројекти.

-Мислим да политика и на локалном и на вишим нивоима треба да даје пуно више резултата, а да пуно мање буде средство конфронтације. Оно што је посебно битно за локалне лидере јесте да рјешавају непосредне и конкретне проблеме грађана јер су локалне заједнице и директно везане за врло конкретне проблеме – закључио је градоначелник Радојичић.

Манифестација "16. Вечерњаков печат" одржана је синоћ у Хрватском дому "Херцег Стјепан Косача" у Мостару, уз присуство бројних политичких и јавних личности из БиХ, региона и ЕУ.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008