• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Све спремно за Кастел рок фест
Све спремно за Кастел рок фест PDF верзија   Верзија за штампу

Капије Кастел рок феста 2017 отварају се тачно у 20.00 часова на тврђави Кастел у четвртак, 15. јуна. Бањалучкој публици ће током три дана фестивала (од 15. до 17. јуна) свирати и пјевати највећи регионални бендови и музичари, представници најбољег домаћег рок и поп звука. 

Како су најавили организатори, програм ће сваке фестивалске вечери почети у 21.00 час, а сат раније ће бити отворен улаз за публику. Прве вечери, 15. јуна, први свирају Кики Лесендрић и Пилоти, након њих Тони Цетински и последњи за то вече Ватра. Бајага и инструктори отварају друго вече фестивала, након чега свирају ријечки Лет 3 и након њих Дамир Урбан. У суботу од 21.00 наступају Неверне бебе, и након њих непоновљиви Парни ваљак чији ће наступ затворити XII Кастел рок фест.

Улазнице су у продају путем интернет странице www.kupikartu.ba, затим на Тргу Крајине у Бањој Луци, малопродајним објектима Фрутела групе и у Туристичкој агенцији МГ Травел, те на тврђави Кастел сваке вечери фестивала, од 20.00 часова. Цијена дневне улазнице је 20 КМ, а фестивалска карта за три дана се може купити по цијени од 50 КМ.

Организатори фестивала су компанија Фрутела груп и Хард рок радио Бања Лука.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008