• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Градоначелник посјетио Вериће, почела реконструкција јавне расвјете
Градоначелник посјетио Вериће, почела реконструкција јавне расвјете PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Игор Радојичић, посјетио је данас мјесну заједницу Верићи, гдје су данас почели радови на одржавању јавне расвјете на сеоском подручју. Посјету овој мјесној заједници, градоначелник Радојичић је искористио и за састанак са челницима Савјета МЗ Верићи, са којима је разговарао о рјешавању инфраструктурних питања на овом подручју.

- Дијелом ћемо ићи на реконструкцију јавне расвјете, а дијелом ће бити изграђена и нова расвјeта. У цјелини, ријеч је о дужини од око два километра. Након доста годинa и проблема које сеоско подручје има са јавном расвјетом, одлучили смо се за овај посао. Овдје постоји потреба и за нисконапонском мрежом, о чему ћемо разговарати са представницима Електрокрајине, а било је ријечи и о водоснабдијевању. За идућу годину у плану је завршетак радова на друштвеном дому у Верићима – рекао је градоначелник Радојичић.

Предсједник Савјета МЗ Верићи, Славиша Вучковац, казао је да је данашњи сусрет са градоначелником била прилика да првог човјека града упознају са проблемима који постоје у овој мјесној заједници, али и да се захвале на ономе што је до сада урађено.

- Ово није једини посао на инфраструктри који се ове године ради у Верићима. Раније је урађен пут Стара цеста – Липова долина у дужини од 200 метара, завршена је реконструкција Партизанског гробља, урађен је дио водовода у засеоку Поповићи, а у току је инвестиционо одржавање тзв. старог приједорског пута Верићи – Поткозарје у дужини од седам километара – навео је Вучковац. 

У разговору са мјештанима Верића учествовали су и замјеник градоначелника Срђан Амиџић и начелници ресорних одјељења.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008