• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Заселак Гајићи - изграђен нови пут
Заселак Гајићи - изграђен нови пут PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић, посјетио је данас мјесну заједницу Борковићи, заселак Гајићи, гдје је недавно завршен локални пут у дужини од 280 метара. У изјави новинарима градоначелник је истакао да је један од приоритета  био градња наведеног локалног пута.

- Захваљујући иницијативи одборника Предрага Вулина, ове године смо то урадили кроз текуће одржавање, а извођач радова је било предузеће Козарапутеви. Драго ми је да смо дана ријешили још један локални проблем. Скоро сваког дана смо негдје на терену у настојању да остваримо циљеве ове градске администрације, а то је да радимо и градском и на сеоском подручју. Желимо да становници сваког краја Бање Луке виде да се о њима води рачуна и да у складу с тим колико имамо средстава, толико и можемо урадити – рекао је Радојичић и подсјетио да је јуче почела реконструкција расвјете у Верићима, а сљедећег петка на реду је нисконапонска мрежа у Агином селу.

В.Д. начелника Одјељења за саобраћај и путеве Славиша Сандић, казао је да се ради о дфва огранка локалног пута, а да је вриједност радова на овој локацији око 20.000 КМ. Сандић је напоменуо да је недавно, у непосредној близини овог пута санирано клизиште, за што је издвојено такође 20.000 КМ.

Мјештанин Драгољуб Гајић, захвалио је Градској управи и градоначелнику на успјешном завршетку посла у засеоку Гајићи и истакао да је изгрдања овог пута од великог значаја за мјештане. Он је објаснио да су се раније, приликом сваке јаче кише, стварале локве и тешко се одвијао саобраћај.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008