• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Градска развојна агенција успјешно завршила обуке полазника за израду бизнис плана
Градска развојна агенција успјешно завршила обуке полазника за израду бизнис плана PDF верзија   Верзија за штампу

Градска  развојна агенција и ове године у склопу Јавног позива за додјелу подстицајних средстава у функцији запошљавања за  2017. годину успјешно је реализовала обуку за израду бизнис плана за незапослена лица, која су пријављена на евиденцији ЈУ Завода за запошљавање РС, Филијала Бања Лука - Биро Бања Лука а испуњавају услове за остваривање права на субвенције.

Обука за израду бизнис плана, који је био обавезујући приликом пријаве на Јавни позив, организована је у просторијама Градске развојне агенције. Присуствовао јој је 51 полазник.

Како су навели из Градске развојне агенције - полазници су у оквиру петодневне обуке могли да науче да своју пословну идеју разраде до најситнијих детаља кроз најзначајније сегменте бизнис плана (анализу тржишта, маркетинг план, финансијски план...).

Једна од полазника обуке Санела Удовчић, каже да ће јој Бизнис план помоћи у намјери да отвори фризерско-козметички салон и да је научила доста занимљивих ствари које ће свакако примјењивати у стварном послу. Она је прерпоручила свима који започињу бизнис да обавезно похађају обуку за израду тог плана.

Александра Црнобрња Иванковић жели да се бави производњом текстилних производа, а ова обука јој је помогла да види у којем ће се правцу њен бизнис развијати и да сагледа све могуће замке које је очекују у овом послу и да их што безболније прође.

Директор Градске развојне агенције Марио Милановић, казао је да је изразито задовољан када види да и поред свих проблема у нашем друштву постоје људи који на живот гледају у неком другом свјетлу, свјетлу потенцијалних могућности и развоја било да је у питању покретање властитог бизниса или личног развоја.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008