• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Рекреација за жене треће животне доби
Рекреација за жене треће животне доби PDF верзија   Верзија за штампу

Нанбудо центар Бања Лука од 5. септембра до 31. децембра ове године реализоваће пројекат под називом „Рекреација жена треће животне доби“. Пројекат је подржао Град Бања Лука.

„Циљ пројекта јесте да омогући оптималне услове и могућности женама у трећој животној доби да кроз  спортско-рекреативне активности задовоље своју био-психо-социолошку потребу за кретањем; садржајније и креативније проводе слободно вријеме, чувају и унапређују здравље, и друго“, саопштили су организатори.

Како су навели, програм је прилагођен женама треће животне доби, без обзира на њихову физичку кондицију и тренутно здравствено стање. Такође није неопходно да имају било какво искуство са вјежбањем, нити кондицију јер програми немају степене тежине као што је нпр. почетни, напредни или нешто слично. Свака нова жена може одмах да се укључи у комплетан програм вјежби.

За жене погинулих бораца, ратних војних инвалида и жене са троје и више дјеце у периоду реализације пројекта - рекреација је бесплатна.

Вјежбе се одвијају два пута седмично у фискултурној сали ЈУ Дјечији дом „Рада Врањешевић“, и то понедјељком од 20 до 21 час, и четвртком од 19:30 до 20:30 часова.

Све заинтересоване жене могу да се пријаве и добију додатне информације путем телефона, број:065/694-446, или на e-mail: info@nanbudobih.com.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008