• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Позив за учешће на инфо дану о пројекту "ReLOaD"
Позив за учешће на инфо дану о пројекту "ReLOaD" PDF верзија   Верзија за штампу

Град Бања Лука и UNDP објављују позив за организације цивилног друштва са подручја града Бање Луке за учествовање на инфо дану о темама за предстојећи јавни позив у склопу пројекта „ReLOaD - Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану“.

Инфо дан биће одржан 7. септембра у Дому омладине са почетком у 11:00 часова.

Предложене теме које ће бити предмет инфо дана су:
-заштита права дјетета;
-заштита права особа са инвалидитетом;
-развој и промоција туристичке понуде Града Бања Лука;
-заштита околине;
-унапређење сарадње са дијаспором.

Град Бања Лука једна је од десет градова односно општина који су изабрани у првом циклусу за учешће у Регионалном програму локалне демократије на Западном Балкану – ReLOaD. Циљ ReLOaD пројекта је даље јачање партнерстава између локалних власти и цивилног друштва ширењем успјешног модела транспарентног финансирања пројеката организација цивилног друштва из буџета јединица локалне самоуправе. Такође, пројекат настоји осигурати веће грађанско учешће у процесима доношења одлука и унаприједити пружање јавних услуга за све грађане у локалним заједницама.
ReLOaD је трогодишњи регионални пројекат којег финансира Европска унија (ЕУ), а реализује Развојни програм Уједињених нација (UNDP).
Град Бања Лука ће суфинансирати пројекте у износу од 30%.

Пројектом координирају градска одјељења за локални економски развој и стратешко планирање и за културу, туризам и социјалну политику.

Све додатне информације заинтересовани могу добити на e-mail адресама: natasa.bastinac@banjaluka.rs.ba и lana.matic@banjaluka.rs.ba, или путем телефона број: 051/244-444.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008