• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Израда Плана капиталних инвестиција Града Бања Лука
Израда Плана капиталних инвестиција Града Бања Лука PDF верзија   Верзија за штампу

Град Бања Лука приступио је процесу израде Плана капиталних инвестиција за период од 2018. до 2020. године с циљем успостављања равнотеже између текућег одржавања и постојеће пословне и комуналне инфраструктуре, те нових инвестиција на подручју града.

План капиталних инвестиција је основни документ за планирање капиталних издатака у буџету Града, који уједно представља и основ за њихово кандидовање према другим доступним изворима финансирања.

-Капиталнe инвестицијe, у смислу овог Плана, су инвестиције вриједности од 100.000 КМ и више. Овим Планом, усаглашеним са стратешким документима Града, одређују се главне смјернице инвестиционог развоја Града за период 2018. до 2020. године – навели су из Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање, које је носилац припреме Плана капиталних инвестиција у сарадњи са осталим организационим јединицама Градске управе, градским институцијама, установама и предузећима.

Овом приликом, позивамо све заинтересоване грађане, привреднике, организације цивилног друштва и институције, да попуњавањем Обрасца за инвестиционе пројекте, који могу преузети на интернет страници Града, доставе приједлоге инвестиционих пројеката који би били разматрани приликом израде Плана.

Рок за достављање образаца за инвестиционе пројекте је 15. новембар 2017. године. Попуњене обрасце, можете доставити путем електронске поште на адресу: razvoj@banjaluka.rs.ba или предати сваког радног дана у Пријемну канцеларију од 08.00 до 15.00 часова, са назнаком: Одјељење за локални економски развој и стратешко планирање - “за План капиталних инвестиција".

Градска управа града Бањa Лукa © 2008