• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Позив за бесплатну обуку за припрему пројеката
Позив за бесплатну обуку за припрему пројеката PDF верзија   Верзија за штампу

Удружење грађана "Центар за обуку, израду и управљање пројектима" у сарадњи са Одјељењем за културу, туризам и социјалну политику Градске управе организује бесплатну обуку о теми "Управљање пројектним циклусом" за све заинтересоване чланове организација цивилног друштва са подручја Бање Луке.

Како су навели организатори, ова обука ће оспособити учеснике за самосталну припрему пројектних приједлога и тиме створити претпоставку за реализацију већег броја пројеката удружења грађана на подручју Бање Луке, финансираних како из буџета Града, тако и из других доступних извора финансирања.

Обука ће се састојати из теоретског и практичног дијела и трајаће четири дана, а динамика реализације биће једном седмично, тако да ће обука укупно бити реализована у току мјесец дана.

Учесници ће имати могућност да, кроз рад на сопственим пројектним идејама и приједлозима, до краја обуке имају израђен нацрт пројекта.

Обуку ће водити чланови Удружења "Центар за обуку, израду и управљање пројектима" у сарадњи са стручњацима који имају вишегодишње искуство у писању и имплементацији пројеката.

Сви заинтересовани кандидати могу да се пријаве до 21. септембра, и то на e-mail: cupbih@gmail.com. Уз пријаву је потребно попунити и пријавни образац (кликнути за преузимање).

Једна организација може кандидовати максимално двије особе. Обука ће почети крајем септембра 2017. године и реализује се у оквиру пројекта "Обука удружења грађана у области управљања пројектним циклусом", који је Град подржао по јавном позиву.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008