• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Настављена изградња саобраћајнице према Пријечанима
Настављена изградња саобраћајнице према Пријечанима PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић озваничио је данас наставак изградње саобраћајнице у дужини од километар према насељу Пријечани.

-Ријеч је о највећем појединачном пројекту у области саобраћајне инфраструктуре на подручју града у овој години, чија вриједност износи више од 750.000 КМ – казао је градоначелник Радојичић.

Према његовим ријечима, радови представљају наставак изградње пута за Пријечане започетог раније и подразумијевају изградњу коловоза са тротоарима, оборинском канализацијом и новом расвјетом.

-Ријеч је о врло фреквентној саобраћајници и доста кориштеној, према насељу који има велики број становника. Путни правац користе и они који нису из Пријечана. Очекујемо да ће грађани који су имали много примједби и чекања на нову саобраћајницу, сада бити задовљни. Од временских прилика зависиће динамика радова али очекујем да то буде урађено квалитетно – нагласио је градоначелник Радојичић.

Како је казао, и када се ово уради, преостаје још доста посла на овој саобраћајници, а  наредне фазе изградње зависиће од расположивих средстава.
Радове изводи предузеће „МГ Минд“, а рок за завршетак радова је 180 дана.

Замјеник директора ове компаније Младен Галић, казао је да радови почињу одмах и да ће се потрудити да их изведу у предвиђеном року и квалитетно у складу са свим стндардима дефинисаним у нискоградњи.

Члан Савјета Мјесне заједнице Дарко Шкобић, рекао је да су као мјештани Пријечана задовљни наставком изградње пута.
-Надамо се да ће у наредном периоду пут бити настављен и кроз насеље – закључио је Шкобић.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008