• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Донација "Адико банке": Ниче ново игралиште на Старчевици
Донација "Адико банке": Ниче ново игралиште на Старчевици PDF верзија   Верзија за штампу

Малишани у насељу Старчевица ускоро ће добити нови простор за игру и рекреацију, након што је "Адико банка“ одлучила да се укључи у акцију Градске управе и сагради ново дјечије игралиште у овом крају.

Уговор о донацији, вриједној 20.000 КМ, данас су потписали градоначелник Игор Радојичић и директор Адико банке Марио Иванковић. Како је речено, ново игралиште, финансирано средствима ове банке, биће подигнуто у Улици Симе Миљуша.

Градоначелник Радојичић захвалио се Адико банци на вриједној донацији, истичући да ће бањалучки малишани, уз помоћ ове акције, током ове и идуће године добити најмање 15 нових дјечијих игралишта.

-Од прољетос, кад је започета ова акција, успјели смо да саградимо четири игралишта, рачунајући и оно у Залужанима, које се управо данас отвара. У наредним данима, тачније 19. септембра отварамо ново игралиште у Обилићеву, које је донација „Хемофрама“, а пуном јеку су и радови на великој зони за рекреацију и игралишту у кругу базена „Аквана“, које је донирао м:тел – казао је Радојичић. Он је додао да ће ускоро бити отворени радови на још неколико градилишта широм града, на основу раније потписаних уговора о донацији игралишта.

Директор Адико банке Марио Иванковић, нагласио је да су се са задовољством одазвали позиву градских власти за учешће у овом пројекту, те да су, као друштвено одговорна компанија, увијек спремни да подрже развој локалних заједница у којим послују.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008