• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Позив организацијама цивилног друштва/НВО за предају пројеката
Позив организацијама цивилног друштва/НВО за предају пројеката PDF верзија   Верзија за штампу

Град Бања Лука у партнераству са Развојним програмом Уједнињених нација (УНДП) данас је расписао јавни позив организацијама цивилног друштва/невладним организацијама за предају приједлога пројеката у оквиру пројекта Регионални програм локалне демократије на западном Балкану (ReLОad).

Позив се односи на све организације цивилног друштва/невладине организације из БиХ да доставе приједлоге пројеката, који су у складу са развојним циљевима Града Бања Лука из сљедећих приоритетних области: заштита права дјеце; заштита права особа са инвалидитетом; развој и промоција туристичке понуде и заштита околине.

Износи средстава за одобрене пројекте биће од 10.000 КМ до 70.000 КМ. Једна организација цивилног друштва може поднијети више пројектних приједлога, с тим да је максималан новчани износ средстава која могу бити додијељена за имплементацију пројеката једној организацији цивилног друштва током укупног трајања ReLOaD пројекта (три године) 120.000 КМ. Дужина трајања сваког пројекта може бити од шест до 12 мјесеци. Изабрани пројекти треба да се  реализују у периоду од децембра 2017. до децембра 2018. године.

Учешће у овом  јавном позиву је отворено, на једнаким основама, за сва формално регистрована друштва односно организације, у складу са важећим законским прописима у БиХ, с тим да пројекте морају реализовати на територији града Бање Луке.

Документација за пријаву на позив може се преузети од 14. септембра до 12. октобра 2017. године, слањем захтјева са називом заинтересоване организације на е-mail: registry.ba@undp.org; lana.matic@banjaluka.rs.ba  и natasa.bastinac@banjaluka.rs.ba  или лично преузимањем у Градској управи Бања Лука, канцеларија бр. 26 и 27.

Све потребне информације и електронска верзија цијелог пакета пријавне документације може се наћи на интернет страницама: www.ba.undp.org и www.banjaluka.rs.ba.

Информативни састанак у вези са позивом потенцијалним апликантима за предају приједлога пројеката „Отворени дан“ биће одржан у Дому омладине у Бањој Луци  27. септембра, у периоду од 10 до 12 часова. Потенцијални апликанти ће током састанка бити детаљније упознати са позивом, начином пријављивања, критеријумима, итд.    

Питања у вези са јавним позивом се могу поставити путем е-mail адресе: registry.ba@undp.org са назнаком за ReLOaD пројекат. Питања се могу постављати до 9. октобра 2017. године. Одговори на упите ће бити достављени у писаној форми унутар три радна дана од примања упита.

Пријавни сет којег чине три примјерка обавезне документације и један примјерак додатне документације у штампаном облику, те један електронски примјерак (ЦД или УСБ) се мора доставити у затвореној коверти препорученом поштом или лично током радних дана (понедјељак – петак), у периоду од 8 до 15 часова на сљедећу адресу, са назнаком за ReLOaD пројекат: Градска управа Града Бања Лука,  Трг српских владара 1, канцеларија бр. 14, 78000 Бања Лука.

Рок за предају апликација је 12. октобар 2017. године до 15 часова.

Комплетан јавни позив и пратећу документацију погледајте овдје.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008