• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Делегација Града у Новом Саду
Делегација Града у Новом Саду PDF верзија   Верзија за штампу

Делегација начелника више одјељења Градске управе Града Бања Лука данас је у посјети  колегама у Новом Саду, са којима су разговарали о размјени позитивних искустава и добрих пракси у своме раду.

У делегацији Града Бања Лука су в.д. начелник Одјељења за саобраћај и путеве Славиша  Сандић, в.д. начелник Одјељења за просторно уређење Слободан Станаревић, в.д. начелник Одјељења за комуналне послове Петар Билчар, в.д. начелник Одјељења за општу управу Сања Павловић, и шеф Одсјека за стратешко планирање, јавно приватно-партнерство и припрему пројеката Војин Марић.

Послије заједничког пријема и састанка, услиједили су појединачни разговори ресорних начелника на којима је било ријечи о конкретним пословима и проблемима.

- Нови Сад и Љубљана су двије локалне заједнице које су по величини, броју становника и другим параметрима сличне нама. Због тога смо данас посјетили колеге у Новом саду како би са њима разговарали о пословима и проблемима за које смо ми заинтересовани али и њима пренијели наша искуства из неких ствари које њих интерсују - истакао је в.д начелника Одјељења за саобраћај Славиша Сандић.

Како је оцијењено на данашњем састанку, градови Бања Лука и Нови Сад имају велике потенцијале када је ријеч о примјени различитих модела у функционисању виталних сегмената управе, па овај вид сарадње представља добру праксу за оба града.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008