• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Богат програм за Нову годину, тродневни концерти са познатим извођачима
Богат програм за Нову годину, тродневни концерти са познатим извођачима PDF верзија   Верзија за штампу

За разлику од ранијих година, новогодишњи програм у Бањалуци биће много садржајнији и са бројним новинама, укључујући и тродневни концерт у центру града, са познатим регионалним музичким звијездама, речено је на данашњој, првој сједници Организационог одбора за обиљежавање Нове године.

Како је планирано, концерти у центру града (највјероватнија локација – Улица Краља Петра Карађорђевића, испред хотела Палас) биће одржани 30. децембра, у новогодишњој ноћи, те 1. јануара идуће године.

Организатори обећавају да ће ове године Бањалучане, али и очекване туристе из региона, забављати познате музичке звијезде.

Предсједник Организационог одбора Игор Радојичић, нагласио је да је један од циљева овогодишње манифестације да се у Бањалуку за Нову годину привуче што више туриста из региона. Он је нагласио да ће детаљан програм манифестације бити објелодањен крајем овог мјесеца.

Према плану градских служби, поред већ препознатљивог „Зимзограда“, град ће на још двије локације – на платоу испред Музеја савремене умјетности РС и Народног позоришта РС приредити пригодан новогодишњи програм. С том намјером, ресорне градске службе ускоро ће расписати и јавни позив заинтересованим удружењима грађана и невладиним организацијама које желе да се укључе у обиљежавање Нове године.

 

Градска управа града Бањa Лукa © 2008