• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Наредна сједница градског парламента 23. новембра
Наредна сједница градског парламента 23. новембра PDF верзија   Верзија за штампу

Седамнаеста сједница Скупштине града Бања Лука биће одржана 23. новембра, са почетком у 9.00 часова, одлучено је на данашњој сједници скупштинског Колегијума. Пред одборницима ће се наћи 27 тачака дневног реда. Између осталог, биће ту нацрт буџета Града Бања Лука за 2018. годину, те нацрт ребаланса овогодишњег буџета.

- У складу са буџетским календаром, вријеме је за нацрт буџета за 2018. годину, али и за нацрт ребаланса буџета за ову годину. Нацрт буџета за идућу годину је утврђен у износу од 129 милиона КМ и тешко га је упоређивати са овогодишњим буџетом, јер смо ове године имали више од 70 милиона средстава за реструктурисање дуга. Такође имамо и  15 милиона инвестиција што сада треба да уђе у овај ребаланс – рекао је градоначелник Радојичић и подсјетио да је за мање од годину дана одржано укупно 20 сједница Скупштине града, што је око двије мјесечно.

Поред питања о буџету, на дневном реду 17. сједнице биће и  приједлог одлуке о давању овлашћења градоначелнику за отпис ненаплативих потраживања, затим приејдлог за оснивање Фондације „Европска пријестоница културе – Бања Лука 2024“, информација о степену развоја туризма у Бањој Луци, информација о реализацији акционог плана суфинансирања омладинских активности, просторни распоред основних школа, те сет питања из области просторног уређења.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008