• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Талић угостио Сашу Чађо
Талић угостио Сашу Чађо PDF верзија   Верзија за штампу

Предсједник Скупштине града Зоран Талић примио је данас златну кошаркашицу и добитницу „Грба града“ за 2017. годину Сашу Чађо.Талић је истакао да је врло важно да град подржава истакнуте спортисте Бањалуке, који су наш понос и наши најбољи амбасадори.  

- Особе попут Саше Чађо требало би да буду прави узор нашој омладини. Труд, рад, тренинг, упорност. Ова дјевојка је све то показала и постигла је велики успјех. Највећи у овом спорту. У Градској управи смо изразито поносни на особе попут Саше Чађо, јер је Бањалука град добрих спортиста, град који ће и у будућности подржавати спортисте – рекао је Зоран Талић.

Саша Чађо је рекла да је почаствована пријемом и да су се она и предсједник кроз разговор дотакли мноштва интересантинх тема, од спорта до хуманитарног рада. Она је предсједнику Скупштине поклонила кошаркашку лопту са својим потписом.

Иначе, Саша Чађо је историјски успјех остварила освајањем Европског  шампионата 2015. године са репрезентацијом Србије. Учесник је свјетског првенства за жене у кошарци и љетних олимпијских игара у Риу, гдје је освојила бронзану медаљу.

Саша се бави и хуманитарним радом и ангажована је у Удружењу дјеце са посебним потребама и у хуманитарној организацији „Будимо људи“.

Предсједник Републике Српске је, 2016. године Сашу Чађо одликовао медаљом  заслуга за народ. Град Бања Лука додијелио јој је ове године награду „Грб града“. Тренутно наступа за турски Мерсин.

 

 

 

Градска управа града Бањa Лукa © 2008