• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Ватрогасци поново у акцији, заштићен дио крова Студенстког центра
Ватрогасци поново у акцији, заштићен дио крова Студенстког центра PDF верзија   Верзија за штампу

Бањалучки ватрогасци успјели су јутрос да прекрију дио крова Студентског центра „Никола Тесла“, у настојању да се отклоне посљедице олујног невремена које је захватило Бању Луку у ноћи 11/12. децембар.

Шеф Одсјека за послове цивилне заштите и професионалне територијалне јединице Младен Ћућун, истиче да је, уз помоћ специјалних ватрогасних возила, уклоњено на десетине квадрата лима који су предстваљли опасност, док је дио однесеног лименог крова враћен на кровну конструкцију.

-Враћањем овог лима успјели смо привремено да прекријемо дио објекта. И даље ћемо бити на услузи Студентском центру уколико им буде требала наша помоћ, али и свим грађанима и свима којима је потребна помоћ на отклањању посљедица олујног вјетра - каже Ћућун.

Он наглашава да је посљедњих неколико дана било више од 85 већих интервенција ватрогасне јединице, чиме су спријечене веће посљедице по живот грађана и њихову имовину.

- Наши ватргасци дају све од себе да помогну колико могу, али због великог броја позива некада нису у могућности да одмах одговоре на све захтјеве. Без обзира на то, сигурно да ћемо изаћи сваки позив – закључио је Младен Ћућун.

Осим позива грађана, ватрогасци помажу и комуналним службама, првенствено у расчишћавању саобраћајница и тротоара.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008