• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Расписани јавни позив и конкурс из области борачко-инвалидске заштите
Расписани јавни позив и конкурс из области борачко-инвалидске заштите PDF верзија   Верзија за штампу

Одјељење за борачко-инвалидску заштиту објавило је данас јавни позив за суфинансирање активности удружења из области борачко-инвалидске заштите којима је утврђен статус удружења од интереса за Град и конкурс за суфинансирање пројеката/програма удружења из области борачко-инвалидске заштите у 2018. години.

Када је ријеч о јавном позиву борачким удружењима од интереса за Град, потребно је да доставе: годишњи програм рада за 2018. годину, преглед материјалних трошкова неопходних за рад и активности у 2018. години и годишњи извјештај за суфинансирање  активности у 2017. години.

На конкурс за суфинанисрање пројеката, удружења из области борачко-инвалидске заштите Града Бања Лукa, уз пријаву на конкурс, треба да досатве: доказ о регистрацији, (копија рјешења о упису у регистар удружења код Основног суда у Бањој Луци), списак регистрованих чланова борачких организација овјерен од стране овлаштеног лица борачких организација, (организације које су раније достављале спискове уз ову пријаву достављају само допунске спискове), пројекат/програм са утврђеним активностима и циљевима и бројем корисника које ти пројекти/програми обухватају, финансијски план за сваки пројекат/програм, детаљно разрађен елаборат за сваки пројекат/програм и доказ о реализацији пројеката/програма исте врсте из претходне године са списком корисника.
                                                                                            
И јавни позив и конкурс отворени су до 18. јануара 2018. године.

Преузмите:

- Јавни позив за суфинансирање активности удружења из области борачко-инвалидске заштите којима је утврђен статус  удружења од интереса за Град

- Конкурс за суфинансирање пројеката/програма удружења из области борачко-инвалидске заштите у 2018. години

Градска управа града Бањa Лукa © 2008