• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / РП Паприковац-Петрићевац - позив за достављање приједлога
РП Паприковац-Петрићевац - позив за достављање приједлога PDF верзија   Верзија за штампу

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука, одржаној 30.10. и 06.11. 2017. године, донесена Одлука о изради измјене дијела Регулационог плана Паприковац-Петрићевац – зона Б.

Измјеном плана ће бити обухваћен простор који се налази у улици Љубијских рудара, а односи се на к.ч.бр. 1132/6, к.о. Петрићевац 2 (н.п.), површине 673 квадратна метра и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама Мјесне заједнице Петрићевац. Обухват плана објављен је и на овој интернет страници.

Надлежно одјељење позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бања Лука – Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа до  2. јануара .2018.године.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008