• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Нови асфалт стигао и у дио Билећке улице
Нови асфалт стигао и у дио Билећке улице PDF верзија   Верзија за штампу

Становници огранка Билећке улице у Шарговцу ових дана добили су нови асфалт.

Асфалтирањем ове саобраћајнице, за шта је издвојено око 14.000 КМ, завршени су овогодишњи радови на модернизацији и инвестиционом одржавању градских саобраћајница, у оквиру којих је асфалтирано око 8,5 километара путева на градском и приградском подручју.

Тако је обновљен коловоз на саобраћајницама у Булевару Живојина Мишића, Ђеде Кецмановића, Српских устаника, Тешана Подруговића, Понирске, Подгоричке, Анке Дракулић, Браће Подгорника, Српских рудара, Ранка Шипке, Јовице Савиновића, и другим.

- Што се тиче идуће године, приоритети остају наставак пута за Пријечане, тренутно највећег пројекта из области путне инфраструктуре, те два највећа изазова – градња новог Зеленог моста и новог пута за Мотике (Улица Краља Александра I Карађорђевића), са двије саобраћајне траке, тротоарима и свом неопходном инфраструктуром. С обзиром на то да ови приоритети изискују значајнија финансијска улагања, по свој прилици, реализоваћемо их уз помоћ ванбуџетског финансирања – наводе у Одјељењу за саобраћај и путеве.

Извођач овогодишњих радова инвестиционог одржавања градских асфалтних саобраћајница било је предузеће "Козарапутеви", а њихова вриједност је нешто више од пола милиона КМ.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008