• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / "Зимска чаролија": Забаван и разнолик програм за предстојећи викенд
"Зимска чаролија": Забаван и разнолик програм за предстојећи викенд PDF верзија   Верзија за штампу

Радионице плеса, глуме и енглеског језика, концерт Дјечијег хора „Врапчићи“, забава за најмлађе – само су дио програма који доноси „Зимска чаролија“ за предстојећи викенд.

Тако ће на платоу испред Музеја савремене умјетности Републике Српске у петак, 22. децембра бити одржана радионица енглеског језика, у суботу, 23. децембра у 12 часова почиње плесна радионица, од 17.30 часова на програму је ди-џеј парти за дјецу и од 18 часова томбола за најмлађе.

У недјељу, 24. децембра, биће одржан концерт Дјечијег хора „Врапчићи“ (12 часова), затим глумачка радионица од 13, а у 18 часова биће одржан маскембал.

Осим дешавања испред Музеја савремене умјетности РС, програм „Зимске чаролије“ одржава се и на локацији код Народног позоришта РС.

Уз раније отворен БЛинк – свјетлосни 3Д шоу у којем сви заинтересовани могу уживати свако вече, у петак ће испред Позоришта бити отворен и Новогодишњи сајам рукотворина. Сајам ће трајати до 2. јануара, а радно вријеме ће бити од 10 до 21 час.

"Зимска чаролија“ траје све до 15. јануара 2018. године и нуди бројне садржаје забавног карактера, углавном за најмлађе.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008