• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Јавни позив за достављање приједлога за РП Дракулић
Јавни позив за достављање приједлога за РП Дракулић PDF верзија   Верзија за штампу

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука, одржаној 23. новембра 2017. године, донесена Одлука о изради измјене дијела Регулационог плана стамбеног насеља Дракулић у Бањој Луци.

Измјеном плана ће бити обухваћен простор који се налази уз Банијску улицу, а односи се на дијеловe к.п. бр. 1326/1, 1326/2, 1327, 1328, 1255/1 и 1256 к.о. Петрићевац 2 ( н.п.), површине 0,93 ха и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама Мјесне заједнице Петрићевац, 15 дана од дана објављивања. Обухват плана објављен је и на овој интернет страници.

Надлежно одјељење позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бања Лука – Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до  4. јануара 2018.године.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008