• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Сутра 18. сједница Скупштине Града
Сутра 18. сједница Скупштине Града PDF верзија   Верзија за штампу

Осамнаеста сједница Скупштине града Бања Лука биће одржана сутра, 22. децембра, са почетком у 9.00 часова. Пред одборницима ће се наћи обиман дневни ред са 66 тачака, те уколико дође до наставка – он ће бити одржан у суботу, 23. децембра.

Одборници ће разматрати приједлоге буџета Града Бања Лука за 2018. годину и ребаланса овогодишњег буџета. Буџет за наредну годину у приједлогу је већи за више од два милиона КМ у односу на нацрт, и износи 131.850.000 КМ.

На дневном реду ове сједнице наћи ће се и приједлози програма уређења грађевинског земљишта и заједничке комуналне потрошње за наредну годину Одјељења за саобраћај и путеве и Одјељења за комуналне послове.

На овом 18. засједању, одборници ће разматрати и програм рада Скупштине за 2018. годину, приједлоге уписних подручја за 26 централних и подручних основних школа на територији града Бања Лука и програма суфинансирања културно-умјетничког аматеризма, програма и пројеката у области културе за 2018. годину, те календара културних манифестација Града Бања Лука за наредну годину.

Пред одборницима је и више информација, и то: о степену наплате пореза на непокретности са приједлогом мјера за повећања обухвата и степена наплате, о активностима на побољшању положаја особа са инвалидитетом и о стању спортских објеката у власништву града. Парламент ће разматрати и извјештај о реализацији Плана капиталних инвестиција града Бања Лука за 2015. и 2016. годину.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008