• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Још двије презентације јавних позива из области спорта
Још двије презентације јавних позива из области спорта PDF верзија   Верзија за штампу

Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт до сада је одржало двије од четири планиране презентације јавних позива, које се организују у сврху пружања свих потребних информација о начину попуњавања образаца и припреме документације ради суфинансирања програмских активности спортских организација са територије града Бања Лука у 2018. години.

Подсјећамо спортске раднике да ће преостале двије презентације бити одржане у Дому омладине, и то:
- 26. децембра 2017. године са почетком у 17.00 часова, и
- 28. децембра 2017. године са почетком у 17.00 часова.

Иначе ресорно одјељење објавило је 14. децембра три јавна позива из области спорта, и то:

1. ЈАВНИ ПОЗИВ за класификацију спортских организација и учешће у Основном програму суфинансирања програмских активности спортских организација у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним областима финансирања за 2018. годину;

2. ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у Посебном програму суфинансирања програма/пројеката спортских организација у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним областима финансирања за 2018. годину;

3. ЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирањe организације спортских такмичења или манифестација од посебног значаја и значаја за Град Бању Луку у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним  областима финансирања за 2018. годину.

Уз јавне позиве, објављен је и Правилник о критеријумима, условима и начину суфинансирања програма спортских организација и манифестација од интереса за Град Бању Луку („Службени гласник Града Бања Лука'' број: 46/17) у којем су јасно дефинисани критеријуми и бодовници, као и услови, односно право пријављивања на наведене јавне позиве.

Позиви су отворени до 4. јануара 2018. године.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008