• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Обустава саобраћаја у центру града за вријеме новогодишњих празника
Обустава саобраћаја у центру града за вријеме новогодишњих празника PDF верзија   Верзија за штампу

Због одржавања манифестација у оквиру новогодишњег програма, од 11 часова 29. децембра 2017. године до 11 часова 2. јануара 2018. биће обустављен саобраћај у Улици Краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од „Поште“ до Улице Марије Бурсаћ.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја, стајалиште „Боска“ биће ван функције јер ће аутобуси из смјера Градског моста бити преусмјерени на Книнску и Видовданску улицу (стара аутобуска станица).

Из смјера Фабрике дувана, сва стајалишта остају у функцији и аутобуси ће након "Поште" бити преусмјерени у Улицу Милана Тепића.

Из Градске управе апелују на возаче за разумијевање због отежаног одвијања саобраћаја у централном градском језгру, уз препоруку да се више користи јавни превоз.

Богат програм припремљен је за вријеме новогодишњих празника. Уз садржаје који су већ почели на више локација у граду, слиједе три велика концерта на Тргу Крајине, од којих први 30. децембра када наступају Сергеј Ћетковић и Ивана Петерс. Уочи Нове године, 31. децембра наступају Лукијан Ивановић, Лексингтон бенд и Николa Роквић, а први дан 2018. године - наступиће Тони Цетински и Џенан Лончаревић.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008