• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Позив за подршку микро предузећима
Позив за подршку микро предузећима PDF верзија   Верзија за штампу

Градска развојна агенција на основу споразума о пословно техничкој сарадњи са СТАРТ Центром из Бање Луке расписује позив за учешће у програму подршке пословању микро предузећа на територији Бање Луке.

Програм подршке пословању микро предузећа усмјерен је на унапређење промотивних активности предузећа кроз дизајн/редизајн логотипа и израду wеб сајта предузећа.

Учешћем у програму подршке пословању, микро предузећа добијају: дизајн/редизајн логотипа предузећа; израду wеб сајта предузећа на бази предефинисаних форми; одржавање сајта, бесплатан хостинг и домен на период од годину дана, те едукацију у вези са ажурирањем сајта и праћење посјећености.

У програму могу учествовати предузећа или самостални предузетници који испуњавању сљедеће критеријуме: да су основани на територији Бање Луке; да запошљавају мање од 10 радника; да се баве производном или услужном дјелатношћу; да постоје мање од три године и да предузеће или самостални предузетник нема урађен wеб сајт.

Вриједност подршке коју микро предузећа добијају кроз наведени програм износи 900 КМ. За учешће у програму предузеће или самостални предузетник треба да обезбиједи властито учешће у износу од 350 КМ.

Кроз програм је обезбјеђена подршка за десет предузећа. Подршку добијају предузећа која се прва пријаве за учешће, а која испуњавају горе наведене услове. Позив за учешће у програму остаје отворен до момента пријаве 10 предузећа, односно најкасније до 31. јануара 2018 године.

За пријаву на учешће у програму подршке микро предузећима потребно је попунити пријавни образац који се може преузети овдје. Пријавни образац потребно је послати на е-mail: vladimir.amidzic@cidea.org
За све додатне информације у вези са програмом подршке, заинтересовани се могу обратити на телефон: 060/360 5366.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008