• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Почеле припреме за избор најбољих спортиста града
Почеле припреме за избор најбољих спортиста града PDF верзија   Верзија за штампу

Избор најбољих спортиста Бање Луке за 2017. годину биће одржан у Спортској дворани Борик у првој половини фебруара, док ће јавни позив  за достављање приједлога бити отворен 3. јануара 2018. године -  одлучено је на данашњој сједници Савјета за младе и спорт.  На овој сједници су потврђена и имена чланова жирија, у којем би, поред 11 чланова Савјета за младе и спорт, требало да буде бити и петоро истакнутих спортиста, спортских радника и новинара, и то: Михајло Чепркало, Александра Мушић, Борис Распудић, Никола Станковић и Бојан Божић.

Јавни позив ће бити отворен до 19. јануара, а почетком идућег мјесеца би требало да буде оформљен и Организациони одбор избора, који ће у координацији са Одјељењем за образовање, здравство, омладину и спорт и Савјетом та младе и спорт,  радити на припремама за ову манифестацију.

На данашњој сједници Савјета утврђени су и критеријуми за избор најуспјешнијих и најталентованијих спортиста - појединаца, спортских организација и спортских манифестација нашег града.

Како је рекао начелник Одјељења за образовање, здравство, омладину и спорт Драган Бањац, критеријуми се не разликују много од претходно утврђених, али је било потребно усклађивање са новим програмом развоја спорта.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008