• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Градоначелник Радојичић честитао Нову годину: Бања Лука мора бити угодно мјесто за живот сваког њеног становника
Градоначелник Радојичић честитао Нову годину: Бања Лука мора бити угодно мјесто за живот сваког њеног становника PDF верзија   Верзија за штампу

Градоначелник Игор Радојичић упутио је честитку грађанима Бањалуке поводом уласка у 2018. годину, уз обећање да ће градске власти учинити све што је у њиховој моћи да и у наредној години од нашег града направе лијепо и угодно мјесто за живот.

Он је свим Бањалучанима и њиховим гостима пожелио срећну и успјешну 2018. годину, на личном, породичном и пословном плану.

- У години за нама, ријешили смо доста крупних проблема као што је централно гријање, а и радовали смо се и новим дјечијим игралиштима. Започели смо многе друге активности, за које се надам да ће доживјети своју реализацију у 2018. години. Живимо у лијепом граду, граду који може пружити оптималне услове за живот од рођења, уписа у вртиће, доброг школовања па наравно до могућности да се заснује радно мјесто, породица и даље живи у оптималним околностима – рекао је Радојичић.

Како је нагласио, Градска управа ће са своје стране учинити све да ријеши још низ проблема на које указују грађани, да добијемо нових мјеста у вртићима, отворимо нове спортске дворане, омогућимо још додатних простора у школама, тамо гдје је то потребно и ријешимо низ комуналних питања у саобраћају, водоснабдијевању и другим областима.

-Радујем се ономе што нам 2018. година може донијети у нашем граду да га направимо лијепим и угодним мјестом за живот – казао је градоначелник Радојичић.

Видео садржај честитке можете преузети на линку испод.

Прикључене датотеке
Градоначелникова честитка
Градска управа града Бањa Лукa © 2008