• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Вечерас на дочеку Нове године: Лукијан Ивановић, Никола Роквић и Лексингтон бенд
Вечерас на дочеку Нове године: Лукијан Ивановић, Никола Роквић и Лексингтон бенд PDF верзија   Верзија за штампу

Фантастичним наступом Иване Петерс и Сергеја Ћетковића на пуном Тргу Крајине, Бања Лука је почела да прославља улазак у 2018. годину.

У новогодишњој ноћи, 31. децембра, програм почиње у 20 часова концертом Лукијана Ивановића, затим од 21.20 часова пјева Никола Роквић, а од 23 часа па све до један час иза поноћи наступа Лексингтон бенд.

Први дан нове 2018. године, 1. јануара од 21 час пјева Џенан Лончаревић и од 22.10 часова Тони Цетински.

Централна бина на којој се  одржавају новогодишњи концерти, налазис е на главној саобраћајници између Парка „Петар Кочић“ и хотела „Палас“, због чега је промијењен и режим саобраћаја у том централном дијелу града (од „Поште“ до Улице Марије Бурсаћ).

У току новогодишње ноћи, биће организован и бесплатан јавни превоз путника на одређеном броју линија јавног градског превоза. Распоред погледајте овдје

Дјечија нова година
И наши најмлађи суграђани ће у 2018. годину ући распјевано и весело. Као и претходних година, дочек Дјечије нове године организован је данас, 31.децембра  на Тргу Крајине са почетком у 11часова, а за добру атмосферу побринуће се добро познати Врапчићи и Мама Вокс састав. 

И "Зимска чаролија" – данас, за најмлађе доноси доста забавног програма. Све се дешава на платоу испред Музеја савремене умјетности РС, од 11 часова.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008