• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Викенд у „Зимској чаролији“: Потрага за благом и традиционално пијукање за дјецу
Викенд у „Зимској чаролији“: Потрага за благом и традиционално пијукање за дјецу PDF верзија   Верзија за штампу

„Зимска чаролија“ се наставља и предстојећи викенд пред нама су још два дана дјечијег програма на платоу испред Музеја савремене умјетности Републике Српске.

За петак, 5. јануар - припремљена је трећа тимска потрага за благом. Тимови треба да прођу пет пунктова, при чему се на сваком налази наредни задатак и поклон за добро ријешен претходни. Потрага почиње у 11:30 часова испред Музеја савремене умјетности РС, а водиће је Кристина Ивановић Кики, пјевач и водитељ дјечије емисије „Кики шоу“.

Тог дана, малишани могу учествовати и у радионици енглеског језика, која почиње у 19 часова, такође испред Музеја савремене умјетности РС. Наредног дана, 6. јануара, на истом мјесту – у 12 часова почиње ди-џеј забава за дјецу.

Занимљиви садржаји у оквиру "Зимске чаролије", очекују и све оне који посјете плато испред Народног позоришта РС, гдје је у посебно припремљеном простору јуче започео програм под називом „Божић дјеци“ (од 12 до 20 часова).

Организатор - Удружење жена „Дуга“ за све заинтересоване припремило је радионице  веза, плетења и ткања, а најмлађи ће имати прилику да се друже са књижевницама: Љиљаном Мачкић, Гроздом Регодић и Савом Гуслов Марчета.

Програм „Божић дјеци“ завршава се на Бадњи дан, 6. јануара, када ће од 16 часова бити организовано традиционално пијукање за дјецу.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008