• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Објављен јавни позив за додјелу акредитације за учешће у раду радних тијела Скупштине Града
Објављен јавни позив за додјелу акредитације за учешће у раду радних тијела Скупштине Града PDF верзија   Верзија за штампу

Колегијум Скупштине града Бања Лука објавио је данас позив за додјелу акредитације за учешће у раду радних тијела Скупштине града Бања Лука.

Јавни позив је отворен 15 дана, а могу се пријавити невладине организације, фондације, синдикати и друга удружења грађана – регистрована у складу са законом. Уз пријаву је потребно доставити доказ о регистрацији, Извјештај о раду за посљедњу годину, као и прецизно навести назив радног тијела за које се тражи акредитација, с тим да се пријава може доставити за највише три радна тијела. Акредитација се додјељује на годину дана.

Колегијум Скупштине Града врши одабир пријављених кандидата оцјењујући репрезентативност, величину и важност заинтересованих субјеката, као и просторне и временске капацитете радног тијела.

-Сваке године смо у обавези да у марту мјесецу распишемо јавни позив и то је један степен наше транспарентности у раду Скупштине и мислим да је то доста добро. Данас смо именовали Комисију и овим путем позивам све организације и удружења који су заинтересовани, да се укључе у рад  наших радних тијела. Ово је идеална прилика да у складу са Пословником, узму своје учешће – рекао је предсједник Скупштине Града Зоран Талић.

Подсјећамо да је прошле године одобрено 16 акредитација.

Комплетан јавни позив можете преузети овдје.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008