Сервисне информације

На овим странама можете прочитати најважније сервисне информације и извјештаје дежурних служби за град Бању Луку. Ове информације прикупља Републички центар за осматрање, обавјештавање и узбуњивање.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА 18. АВГУСТ 2017. ГОДИНЕ

Електрокрајина - снабдијевање града електричном енергијом јутрос је уредно. Због радова, планирана су сљедећа искључења:

  • од 08:00 до 12:00 часова - дијелови насеља: Стражбеница и Лазићи;
  • од 08:00 до 15:00 часова - дио Улице Браће Пиштељића;
  • од 08:30 до 15:00 часова - дијелови насеља: Галићи, Голеши и Ћутковићи;
  • од 09:00 до 12:00 часова - дијелови улица: Јована Рашковића, Краља Петра I Карађорђевића бр. 83,85,91 и Свете краљице Јелене;
  • од 09:00 до 14:00 часова - дијелови улица: Весели бријег, Браће Кукрика и Подгоричке, те дио насеља Доња Кола.

Водовод - снабдијевање града водом јутрос је уредно, а квалитет испоручене воде задовољава одредбе правилника о хигијенској исправности воде за пиће.

Због радова на цјевоводу у Козарској улици, од 8.00 до 18.00 часова, привремено ће бити прекинуто водоснабдијевање потрошача у дијелу наведене улице, између раскрснице улица  Боланог Дојчина и Радоја Домановићa.

Због радова на мјерењу на водоводној мрежи, у периоду од 17. до 23. августа, могући су полусатни падови притиска у дијелу насеља Чаире, између улица Омладинске, Браће Мажар и мајке Марије, Радоја Домановића, Краља Петра I Карађорђевића и Скендера Куленовића.

Прогноза времена РХМЗ – jутро мање свјеже и ведро са мало облака током дана сунчано и још топлије, поподне спарно и вруће. Вјетар слаб, сјевероисточни и промјенљив. Јутарња температура ваздуха око 17°C, а највиша дневна око 35°C.

ИЗВЈЕШТАЈИ ДЕЖУРНИХ СЛУЖБИ ЗА 17/18. АВГУСТ 2017. ГОДИНЕ

Центар јавне безбједности Бања Лука – евидентиранo је једно кривично дјело. Јавни ред и мир је нарушен два пута. Догодиле су се четири саобраћајне незгоде, у којима није било повријеђених лица.

Служба хитне помоћи – прегледана су 83 пацијента и обављено 19 кућних посјета.

Гинеколошко – акушерска клиника - рођено је седам беба - двије дјевојчице и пет дјечака.

Ватрогасна јединица – три интервенције.


Материјал преузет са званичног сајта Града Бања Лука - www.banjaluka.rs.ba